Hej alla bloggare och läsare..
Jag vet att ja inte uppdaterar bloggen så ofta men jag har så mycket med skolan att jag inte hinner sätta mig och blogga, jag försöker när jag kan men d är inte alltid jag kan och har tid..

Men jag försöker. Aja åter till ämnet med över 20 konfimandrar så har man vart på läger med små och stora människor ;) det som hände var ganske roligt med många lekar och många lektioner (för dom inte för mig) men dom hade inte bara lektioner utan dom fick göra många roliga saker också, gå i SNÖN som var hur mycket som helst så när dom kom in igen så var dom verkligen blöta och kalla till slut så var det två personer som inte mådde bra så dom fick gå och vila en stund men kom tillbaka när det var andakt med resten utav gruppen/grupperna.

Men när det var dags för lekar så kom dom på bättre humör efter att vart ute i den kalla luften, några utav lekarna som kördes var KALLE KAOS, LEVANDE TIPSPROMENAD, FLÖRTLEKEN, KORT LEKEN m.fl. så vad jag vet hade dom flesta roligt men det bästa var nog när någon hoppade ut genom fönstret UTAN skor och jacka men vart han sjuk vet jag inte men i alla fall.
Roligt hade jag men var väldigt trött efter att dom var uppe halva nätterna men dom skötte sig GANSKA duktigt efter att ha varit vakna ganska länge. Men dom hade nog skönt när dom fick 2 timmars rast så vi ledare kunde förbereda kalle kaos med många lekar till. Efter allt skoj så hade man lite tid att göra sitt men sen var det dags för läggdags och om det var någon som sov hela nätterna igenom tror jag inte, men dom var nog duktiga sen det jag har fått höra utav alla andra ledare var att ALLA försökte undvika att städa efter sig men som jag har förståt så städade tjejerna och en kille stod och lekte med en MOPP som ska torkas på golv och inte lekas med ;). Men jag är stolt över att få ha varit på läger med den roligaste/snällaste gruppen/na som jag har haft och jag har bara varit ledare i 2 år nu...

Men jag lägger in en bild på konfimandrarna i pulserande SNÖ ;D. Plus några utav oss ledare som fick stå ut med dom ;)

Levande tipspromenad!!

Mycket djup snö kolla bara på Cookie, hon ramlar nästan ner helt och hållet ;)

Lollo och Lillasyster <3 älskar er tjejer
 
Sen har vi ju MEMMAN <3 den lilla goa tjejen som man bara älskar <3
Lägger även ut en bild på mig (här e jag redo för skolan)


SÅ TILLS NÄSTA GÅNG
PuSs Jessie
<3