Åkte med mamma och lillebror för att lämna in tv:n som det inte var något fel på den enligt dom men när jag kopplade ihop hela skiten igen efter att vi hade tagit tillbaka tv:n och åkt hem igen för att kolla om den funkade vilket den gjorde men inte på det sättet som vi ville för när vi sitter framför tv:n så är det precis som en massa vågor i bilden men mamma ska ringa dom som har hand om våra boxar för att fråga om dom har någon nyare med en HSI eller något sådant utag för tydligen så vart det inga några vågor kanske är det vår box som krånglar men aja min box funkar fint och inte har jag några vågor på den så jag är nöjd.

Har bråkat lite med bror min för att han skulle gå och lägga sig vilket han inte brukar vilja men har han en viss tid han ska lägga sig så måste han för att orka upp till skolan men det är inte ofta han går upp när han ska men nu sover han så det är skönt.

Har idag varit på AF BORING säger jag bara, fem pers var det som var där idag och då är jag en utav dom fem den infon som man fick var ju en sak som jag redan visste vilket var en hel onödig skit för mig men vad gör man inte speciellt mycket..

Det vart inte någon träning alls fick ett samtal från Lollo som hade fått ett samtal från våran tränare som ställde in den så man vart ju hemma jag som ville träna men så vart det ju inte snacka om otur men det får väl bli nästa vecka istället jaja jag får väl vara nöjd med att man får en träningsfri dag. Eller hur?

Men om vi ska ta vinnarna i tävlingarna istället.

SÅ HÄR KOMMER VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna i tävlingarna vart så mycket som i:

DAGENS HOTTIE
vart vinnaren idag:
LOUIS TOMLINSON från gruppen ONE DIRECTION (ENGLAND)

Grattis till dig.

Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart så mycket som:
IU med japanska versioen av GOOD DAY

Grattis till dig.

Så det var allt från mig idag..
Så tills nästa gång
Puss och Kram
xoxox Jessie