Happy Halloween Bloggen!
 
Nu har man ätit middag och snart är det läggdags så man är utvilad och redo för en lååååång tåg färd till systra min i Södertälje. Och om man ska åka så långt gäller det helt enkelt att vara pigg och glad så man orkar med hela tåg färden imorgon bitti, för att vara i södertälje i en god tid så kommer man få åka någon tid runt 09:10 tiden eller kanske senare men det får vi se men det kommer bli roligt att åka till henne och även spendera lite egen tid med mamma vilket vi inte gör för ofta men imorgon kommer det bli av =). Tyvärr så kunde inte pojkvännen följa med då han ska jobba hela helgen vilket är tråkigt hade velat ha honom med men vad ska man göra jobbet går ju före och det får jag helt enkelt acceptera, någon dag kommer både han och jag kunna åka till henne men när han får jobb så går det inte så får helt enkelt ta det någon annan dag..
 
Om jag ska berätta hur det gick för mig med att behöva ta bussen imorse istället för tåget då tågen från mig är inställda pga byggarbete av tågbanan, så idag blev det buss till Spånga och tåg därifrån till Sundbyberg. Först trodde jag att det skulle gå hur dåligt som helst för mig med att hinna med allt som har med både buss och tåg men idag gick det bra hehe... Då tågen var inställda så fick jag helt enkelt ta mig till jobbet mycket tidigare så man inte skulle komma försent vilket jag gjorde då jag tog bussen som gick 06:10 vilket gjorde att man var i sundbyberg vid 07:09 vilket gjorde att man var ombytt och redo för arbete vid 07:20-07:22.
 
När jag kom till jobbet imorse så frågade jag B om det gjorde någonting ifall jag kom tidigare men då svarade hon bara - Nej, det visar bara att du är lojal. När hon sade det så var det verkligen roligt att höra det, det har ju inte varit ofta man hört det tidigare från sina praktikplatser man haft så ja om jag fortsätter så här så vem vet kanske det blir lite extra arbete under vintern så man kan få lite extra pengar på kontot =). Men men vi får helt enkelt se när det har gått ett par månader ^^.
 
Nej snart blir det läggdags men innan jag gör iordning mig för sängen så tänker jag ta vinnarna i tävlingarna.
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna blev så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart idag:
WHEE IN från gruppen MAMAMOO (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren blev:
LABOUM med nya videon WHAT ABOUT YOU?
Grattis till er.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie