Hej Bloggen!
Snart närmar det sig söndag och då blir valborgen över och en ny dag börjar. Idag har det bara varit en tråkig dag inte gjort ett skit förutom åkt upp till Willys för att handla lite till kylskåpet och när man väll är där uppe så träffar man på nästan alla som man kan prata med, men när jag var uppe på willys fick jag reda på lite skvaller som att killen som kom efter mig när jag praktiserade fick förlängd praktik hur det gick till har jag inte någon som helst aning om när han var MYCKET segare än jag men men det är ju inte jag som förlorar tid på det när han är så seg och jag tycker synd om min faster som kanske kommer att ha honom någon gång men om hon har tur så kanske hon slipper men den turen hade inte jag när jag jobbade där.

När jag stod där och pratade så fick jag reda på att en person som jobbar där kanske rekomenderade mig till Peter som är chefen på stället men om han tar mig som en sommarjobbare det vet jag ju inte men har jag den turen i år så kanske jag blir en sommarjobbare där men om vi ska gå på turen i min släkt så är den = 0. För när det gäller att få saker som man vill är det att man inte kan få något, speciellt med jobb jag sitter och söker och söker men jag får inte några responce det är ibland tomt på min mail från jobbsöken som jag skickat så det är kanske bara att dom inte orkar maila tillbaka eller så finns det bättre sökande men jag vill inte gå på SOC hela mitt liv jag vill ha ett arbete och en egen lägenhet, men för att den drömmen ska slå in så måste jag ju ha tur för att få ett men det dröjer nog innan jag kommer få det så det är väll bara vänta och se om jag kommer få något jobb.. Annars får man väll bli städare men det måste man nu för tiden ha utbildning för, men jag måste ju ha något att göra så att jag kan flytta hemifrån till något eget så nu är jag DESSPERAT för att få ett jobb.

Men när jag var och handlade fick jag se en killes familj som var där och handlade det var ju lite skoj att träffa dom där men det var ju otroligt pinsamt när morsan pratar engelska det lätt som om någon hade blivit biten av något för det lätt ju illa hahah men det är ju min mamma och hon är inte duktig i engelska. Men det var roligt och träffa dom när man var och handlade. ^^

Ja det var nog allt från mig idag..

MEN INNAN JAG GÅR SKA VI TA TÄVLINGARNA
SÅ VINNARNA I TÄVLINGARANA
vart idag så mycket som i:

DAGENS HOTTIE
vart vinnaren idag:
SHIN SOO HYUN (SOOHYUN) från gruppen U-KISS

Grattis till dig..

Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart så mycket som:
ICA-JERRY FEAT ICA-ULF med videon KOMPISPRIS

Så det var allt från mig idag
Så tills nästa gång
Puss och Kram
xoxox Jessie