Gada laikā jūs iedegt uguni, ir gandrīz beidzies blogā! = Den tiden på året man tänder en brasa är snart över Bloggen!
 
Ja snart är ju Valborg över och inte var det något speciellt med denna dag kanske kan det vara att sommaren börjar närma sig med stora steg även om vädret verkligen sög tidigare idag precis innan Lollo kom så började det först små regna sen verkligen började det vräcka ner. Då kan man ju verkligen säga att vädret verkligen gjorde en besviken när man väl ville ha sol så kommer det en massa regn och enligt min mamma så ska det vara sol och varmt imorgon men ja man ska ju inte ta någons ord på det utan man får helt enkelt vänta tills imorgon och se om det blir någon sol eller hur det blir med den saken^^.
 
Lite senare på kvällen så kom Hiromi över då hon ville låna en film men dock var det fel film som hon lånade då hon ville låna en annan men ja som man brukar säga man tar det man får vilket vart en annan film denna gång. Ja tidigare hade Hiromi frågat mig om jag ville vara en ''modell'' för sminkning och idag så fick hon chansen att göra på mig även om man inte var van så vart det helt okej förutom att man alltid är så röd på näsan men ja någon gång ska ju vara den första men ja hon vart i alla fall nöjd även om jag kanske sade ett par saker då man inte är van att någon annan håller på att sminka mig. Är ju en person som gör det själv och inte brukar låta någon annan göra det, men idag var jag så snäll att jag lät henne göra det så nu blir ju frågan när blir NÄSTA gång.... Man får nog vänta och se ^^..
 
När Hiromi var klar med mig så gick vi iväg till Majbrasan som redan var tänd när vi kom dit och där gick vi runt för att se vilka människor som var där, först och främst ser man ju en massa små barn springande här och där förutom att denna gång var det inte några barn som var väldigt nära elden.. Positivt säger jag om det..
Fick en väldigt bra bild på brasan som vi hade här i år kanske inte den snyggaste men ja bilden vart ju bra i alla fall..
Huvudsaken är ju att man ser elden som man gick och såg.
 
Ja ska kanske visa er det färdiga resultatet av sminkningen som Hiromi gjorde, dock vart bilden väldigt svart men ja ni kanske ser lite utav den i alla fall..
Snyggt eller hur? Jag vart nöjd även om näsan fortfarande var lite röd =P..
 
Nog med skrivandet nu tycker jag vi tar dom lyckliga vinnarna i tävlingarna istället.
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren idag:
LEE MIN YOUNG (MINYOUNG) ex medlem från gruppen LED APPLE (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren vart:
SECRET med ny videon YOOHOO
Grattis till er.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram 
xoxox Jessie