Si le damos la bienvenida invierno ahora BLOG! = Är det dags att välkomna vintern nu BLOGGEN!
 
Vilken inte så trevlig syn man fick i morse när man kollad ut genom fönstret kan ni gissa vad jag fick se?? Men det är ju självklart att ni kan veta vad det var!.. Jag vet i alla fall att det inte var något jag ville SE när jag kollad ut imorse men ja som sagt man får ju ta som det kommer och när vi börjar närma oss December så är det ju ALLTID meningen med vinter och en massa snö även om man inte vill ha den kvar nu när den har kommit så jag undrar kommer den försvinna imorgon nu när den hade kommit? Det har i och för sig bara varit minus grader idag men ändå nu får den försvinna om den inte försvinner snart så blir jag galen! Är inte så speciellt förtjust i vinter och snö det vill säga om jag inte har någon att mysa med under en kall vinterdag som detta.. 
 
Utanför mitt fönster i morse när jag vaknade!! Undrar om det har försvunnit ännu.. Hmmm.... Nej tydligen inte det har fortsatt att snöa. Hoppas det inte snöar imorgon när man ska upp till dalarna igen för att kolla på ännu en leksands match.. =)
 
Ja idag har varit en dag som varit OTROLIGT tråkig precis som vanligt när man inte gör något speciellt, allt jag har gjort idag är att kolla på serier och mer filmer men inte några bra filmer i alla fall så man kan ju säga att det var TUR att jag hade köpt ett par till filmer har dock några kvar men ja det är något jag gillar att göra titta på många filmer och bara njuta utav en bra film =)..
 
Nog med skrivandet nu blir det vinnarna i tävlingarna istället. Vem vet jag kanske bjuder på något annat som en liten överraskning.
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna i tävlingarna vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren idag:
HA JOO YEON (BABY J) från gruppen JEWELRY (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i 
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart så mycket som:
BIG STAR med videon I GOT THE FEELING
Grattis till er.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram 
xoxox Jessie