God Kväll Bloggen!
 
Lite sent men det är bättre än inget inlägg alls eller hur? ^^. Till en början så kan jag säga så här hade väldigt svårt att somna inatt då jag antinge hade för mycket att tänka på när jag låg i sängen och försökte sova och slappna av helt och hållet men istället så var man vaken och det jag kommer ihåg var att sista gången jag kollade på klockan var den runt 3-3:30 tiden så tror inte jag fick min riktiga sömn alls i natt. Så jag tror jag nog att man kommer somna direkt när man lägger sig i sängen för att sova men nu blir det att skriva ett inlägg till er så ni får reda på vad för ''roligt'' jag har haft för mig idag helt enkelt.
 
Ja ni vet ju att jag inte sov så bra inatt vilket gjorde att jag vaknade runt 11:30 tiden så man åt frukost och sedan in i rummet för att ha lite lektioner för mig själv i Koreanska, Kinesiska och Spanska hehe dock gick det inte så bra i vissa språk men jag klarade lite grann så man ska ju vara nöjd med det. Får nog öva lite mer innan jag är helt 100% duktig i det men ja övning ger ju som sagt färdighet även om det kommer ta lite lång tid men vill jag lära mig ett nytt språk så får jag helt enkelt lära mig det så man kan det mesta väldigt bra hehe. Mer övning ger en perfekt färdighet i språken man vill lära sig så jag ska allt få bukt på språken så man kan det man behöver =).
 
Men vad har jag gjort mer då? Jo jag har försökt att läsa en bok men det har inte gått speciellt bra så jag tog och satte mig vid datorn för att samtidigt se på LEKSAND-RÖGLE reprisen då jag missade hela matchen igår så man fick helt enkelt ta och se på matchen i repris men det gör inte någonting alls jag fick ju åtminstone se målen som gjordes fick bara se det sista målet igår så idag fick man se dom idag =). 
 
Nej nu tycker jag vi tar vinnarna i tävlingarna istället.
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren:
CAO LU från gruppen FIESTAR (KOREA/KINA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren vart så mycket som:
RA.D med videon THANK YOU
Grattis till dig/er.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram 
xoxox Jessie