Att vara hemma en sån här solig söndag är lite svårt att förstå men ja nu sitter jag är hemma i ensamheten o väntar på att K ska komma hem efter en helg hos en annan så ja nu får jag vänta tills hon bestämmer sig för att komma hem till lilla mig o resten av familjen, men vilken tid det kommer ringa på mobilen eller dörren vet jag dock inte men man får väl hoppas att hon kommer hem i god tid haha ;)

Hela helgen har man varit hemma förutom när man åkte in till Kista för att handla lite nya kläder :D. När man kom hem var det liksom bara att äta innan man skulle fixa i ordning sig för att gå över till extra brorsan o dricka lite där innan det vart utgång ^^. Men vart gick utgången då undrar kanske ni? Jo den gick så mkt som till Sportbaren i Kungsängen så det var inte speciellt långt att åka visst var man lite trött men efter lite alkohol i kroppen så var allt på topp igen, men ja när man åkte hem så var man ju inte speciellt bra haha vinglade lite hit o dit men jag kunde åtminstone stå på bena ^^.

Men att sitta inne när det är ett sådant fint väder är lite svårt att förstå men jag mår lite si så där så vill inte riskera någonting med att gå utanför dörren så blir nog inne tills imorgon då man ska gå o få sina NAGLAR^^ fixade för första gången så det är lit pirrigt med spännande på samma gång^^.

Skriver kanske mer ikväll eller så får ni vänta ett tag till på vinnarna i tävlingarna men oroa er inte ifall jag inte tagit dom. De kommer upp så småning om o som ni vet brukar dom inläggen bli ganska långa haha..

Men tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie