Hej Bloggen!
 
Oj oj oj vad detta år har gått fort imorgon är det redan nyår och den ska jag spendera tillsammans med POJKVÄNNEN och några utav hans vänner. Att spendera nyårsafton tillsammans med en person som jag verkligen älskar är helt ofattbart då jag i stort sätt bara varit hemma tillsammans med mamma, men i år så blir det eventuellt tillsammans med killen =D det kommer bli sååå roligt. 
 
Dock ville han att jag skulle åka hemifrån strax innan 12 så jag kan hjälpa honom med att bleka hans utväxt men jag vet ju inte hur man gör, så man får väl hoppas att man inte gör någonting fel det vore ju absolut inte bra alls hehe.. Men ja om jag ska orka med dagen imorgon kanske man borde gå och lägga sig så man är helt utvidad inför dagen imorgon, hur ska jag annars orka vara vaken fram till 12 slaget brukar bli väldigt trött på just det slaget hehe..
Just nu har jag lite svårt att veta vad man ska ha för kläder på sig imorgon, då man inte går på så många ''fester'' på nyår så vet jag liksom inte vilken regeln är när det gäller klädsel. Men men jag gör ett försök med vissa val får kanske fråga pojkvännen vilken HAN tycker skulle passa mig bäst men ja får helt enkelt se vilken klädsel jag tar..
 
Men hur var dagen idag då undrar kanske ni? Jo, den började ju med att klockan ringde vid 04:15 och trött var man som bara den när man blev väckt, allt jag ville göra var att sova. Men ja då man inte orkade vara hemma efter att man ätit frukost så bestämde jag mig helt enkelt för att ta tåget vid 6 tiden så man slapp stressa till jobbet i snön som låg på marken, tyvärr så slutade jag INTE tidigt utan gick den tiden jag i vanliga fall skulle sluta.... Men bortsätt från det så har man stått inne i mejerikylen och fyllt på i hyllorna speciellt på dom tomma sidorna och sedan flytta lite på vissa varor som funnits i burarna så det har man fixat.
 
Så om man ska sammanfatta hur arbetet gick under dagen så har den faktiskt gått otroligt bra, jag hade ett bra tempo vilket gjorde att man höll sig varm med att flytta runt hela tiden. Så när dagen var över var det otroligt skönt att åka hem för att ta sig en dusch...
 
Nog med skrivandet, nu tycker jag vi tar vinnarna i tävlingarna.. Morgondagens vinnare tar jag på torsdag då jag är hemma igen efter att man åkt från pojkvännen..
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna i tävlingarna blev så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren:
JEON JUNGGEUN (SEUL CHAN) från gruppen TARGET (KOREA)
Grattis till dig.

Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren blev:
SUKI med videon SICK OF FAREWELL
Grattis till dig.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie