Hejsan Bloggen!

Imorgon blir det en tidig morgon upp redan vid halv fyra eller fyra för att bege mig av till stockholm central för att möta kompisen som kommer ända från Norge men bor i Korea så hon har varit i England för att plugga men har nu bestämt sig för att åka vidare till andra länder och här i natt så kommer hon sitta på en buss för att åka till Sverige och träffa lilla mig hur kommer dagen imorgon bli? Kommer jag vara trött?? Jag ska ju till Arbetsförmedligen imorgon vid 9 tiden och då blir det ju så att hon måste följa med och hon har ju en massa väskor med sig kul för dom som jobbar där men jag struntar i det jag ska träffa henne efter flera månaders väntan :P.

Ska bli så roligt men det är ju lite tråkigt att jag inte har ett öre att handla för har ännu inte fått min lön från när jag jobbade på dagiset i köket men har ännu inte fått några pengar HUR LÅNG TID ska det behöva ta! Jag vill ha lite pengar så jag kan leva på lite saker man vill ju inte vara fattig hela tiden heller så snart hoppas jag att man får lite pengar så man slipper leva på mor min och inte få göra någonting för att det inte finns pengar men imorgon skiter jag i om jag inte har pengar bara jag kan få träffa henne och skoja lite, saken som kommer hända är ju att jag kommer få prata engelska i 3 dagar plus den dagen då hon kommer åka hem till Korea puhu..

Men ser inte fram emot att åka till arbetsförmedligen för ett möte om hur man skaffar jobb när man ändå inte får något svar på ansökningarna som man skickar iväg är det någon mening med jobbsökande om man inte får något svar på ansökningarna som man skickar iväg. Hmmm.... Är man inte tillräckligt bra eller vad är det frågan om varför ska det vara så svårt att skaffa ett jobb? Jag behöver ett arbete NU NU NU...

Men nog med pratet nu tar vi vinnarna istället..

SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna vart så mycket som i:

DAGENS HOTTIE
vart så mycket som:
LEE MIN HYUK (MINHYUK) från gruppen BTOB (KOREA)

Grattis till dig..

Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart så mycket som:
RITA ORA med videon HOW WE DO (PARTY)

Grattis till dig..

Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie