Hej Alla glada..
 
Jag märker att dom dagarna som man inte skriver ett inlägg så får jag inte några läsare eller kanske ett par men i alla fall så skriver jag ett inlägg nu istället för senare.. Jag har under dagen nästan tappat rösten så man låter lite rostig när man pratar vilket är någonting man inte är van vid men jag börjar vänja mig vid det hoppas bara man inte blir sjuk till helgen det vore ju inte speciellt roligt då man snart ska upp till GÄVLE för att fira Halloween tillsammans med Lollo och K det kommer bli väldigt roligt och spännande i ännu en ny stad så det kommer bli en väldigt intressant helg det kommer dock kännas lite i kroppen när man måste upp redan 4 på morgonen på fredag man ska ju liksom ta halv sex tåget så man hinner med 5:29 tåget här ifrån..
 
Gud vad trött man kommer vara när det är dags att åka tåg till gävle tror man kommer somna direkt när man sätter sig på stolen på tåget men ja det får man väl se hur saker och ting blir, bara inte någon har bokat dom platserna som vi kommer sätta oss på men om det skulle vara någon så får man väl resa på sig för att leta fram någon annan plats haha håll tummen för oss att ingen vill sitta på dom platserna som vi sitter på då =). Så spänningen är väldigt olidlig nu... 
 
En sak som man fick göra på jobbet idag var att skriva ett recept till en chafför som ville på ett bröd recept så snäll som man är efter att en handledare frågade om man kunde skriva det så gjorde man det, men då var man ju bara tvungen att ta kort på den för att lägga ut den på Instagram.
 
Men äsch jag tycker vi tar vinnarna i tävlingarna istället.
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna i tävlingarna vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren:
KWON RISAE (RISE) från gruppen LADIES' CODE (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart:
TINT med videon LOVE AT FIRST SIGHT
Grattis till er. (VÄLKOMMNA till KPOP världen =) )
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie