Hej i tomtens topp Bloggen!
Hur är det med mina underbara läsare idag? Allt bra? Har ni saknat mig ? Det är väl klart att ni har gjort speciellt när jag inte skrivit ett inlägg förens nu sent på kvällen igen vilket jag är ledsen för. Har varit igång från morgon till kväll därför hade jag bara tid att skriva ett inlägg nu för er.

Så här har min dag sett ut man vaknar utav att Pelle och Maja hade ner min skrivbords stol då dom höll på att bråka eller skoja vet inte riktigt vad dom gjorde men en jäkla duns vart det i alla fall ;), sen åt man en liten snabb frukost för att sedan få ett samtal från min storebror då han frågade ifall vi skulle till åka och hälsa på min mamma som fortfarande ligger på sjukhuset och han skickade iväg mig med tåget som gick kvart i fyra tåget så man tog det och så fick man vänta 5-10 minuter innan han kom med bilen för att hämta mig och när han väl kom dit så hade jag stått och väntat på han så man var ju lite kall om fötterna men med lite värme så vart man lite varmare i hela kroppen.

Men när man väl vart varm i kroppen så fick man reda på att man skulle få stå ute i kylan i ungeför en 20-30 minuter men som tur träffade man någon som man kände så man kunde få prata lite det är jag glad för annars hade det ju blivit lite tråkigt att sitta på en bänk och inte göra något när han väl var klar så var det bara att åka hem för att äta mat eller rättare sagt åka till Faruken för att köpa mat och sen så skulle man åka hem för att äta och ta en lång och efterlängtad DUSCH<3, men när man väl står där i duschen så vill man inte gå ur den då man äntligen blivit helt varm i kroppen men jag är fortfarande varm och har lite ont i min rygg men nu tänker jag ta vinnarna i tävlingarna och sen gå och lägga mig..

SÅ HÄR KOMMER VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så dom lyckliga vinnarna vart så mycket som i:

DAGENS HOTTIE
vart vinnaren idag så mycket som:
WON SEUNG-JAE (RYO) från gruppen BATTLE (KOREA)

Grattis till dig.

Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart så mycket som:
F.CUZ med videon LUV HOLIC
Grattis till er.

Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång
Puss och Kram
xoxox Jessie