Tjillivippen!
 
Idag är den en ny dag och idag så firar jag och pojkvännen 7 månader tillsammans vilket känns otroligt skönt då detta är mitt första förhållande och jag skäms EJ för att säga att han är min första pojkvän och jag älskar honom för varje dag som går men när jag inte får träffa honom så blir jag otroligt ensam, allt jag vill är att han ska vara hos mig men ja han bor ju hemma hos sin pappa och sina syskon och jag bor här hemma tillsammans med min mamam och lillebror. Men att vi har varit tillsammans i hela 7 månader är helt otroligt snart har man varit tillsammans i 1 år vilket skulle vara roligt att uppleva för han är det bästa som hänt mig..
 
I början utav denna månad så frågade pojkvännen mig om jag ville följa med till Spanien då dom som jag kanske nämnt tidigare att hans faster har ett hus där nere och dit ska vi flyga till i Juli vilket gör att då kommer jag och pojkvännen fira 1 år  och ett par dagar tillsammans i Spanien vilket kommer bli en upplevelse i sig och redan i April ska jag, mamma och pojkvännen till Ullared för att shoppa lite grann och det behöver verkligen han då hans strumpor i stort sätt hela tiden går sönder heheh ja han har ju såååå stora fötter så alla strumpor går sönder ganska snabbt. Jag har i alla fall längtat tills det är dags att bege sig av med bilen till Ullared för att handla lite men för det behöver jag ju ta och lägga undan lite pengar så det är en budget till den resan och även till Spanien resan. Så jag har tur att man har ett extra jobb så man kanske kan ta och lägga undan vissa lappar till både Ullared och även till spanien resan ja det kommer bli roligt.
 
Men om jag ska berätta lite om vad jag gjorde igår och idag så låter det så här: 
Gårdagen: Vaknar för att sedan äta frukost och väntade till 12:30 tiden för att sedan gå ut på en lååång promenad som tog 2 timmar hehe ja den kanske tog 1,5 timme men sen så stod man och pratade ett tag om allt och ingenting men promenaden var i alla fall väldigt behaglig att ta och eftersom jag inte träffat Hiromi på väldigt länge så det var väldigt roligt att ta igen lite grann med en promenad. Och sen när man kom hem så var det väldligt skönt med en dusch =) senare runt 17:30 tiden så kom min älskade pojkvän och som jag har saknat honom... Och här sov han tills det var dags att bege sig av med tåget till skolan eller Universitetet, vilket gjorde att jag saknade honom DIRKET!!!
 
Idag: Gjorde jag frukost till både mig och pojkvännen vilket jag inte brukar göra i vanliga fall men eftersom han skulle åka till skolan senare under förmiddagen så ville jag göra frukost till honom heheh ja men det fanns inte så mycket att välja på till frulle heller så det blev gröt. Sen åkte han iväg till skolan och lämnade mig själv =(, men senare på eftermiddagen begav jag och min familj till min mormor som fyller 73 år idag och vi överraskade henne med att min kusin och hennes familj kom då hon snart ska ha en ny lite bebis och då vet man inte ifall hon orkar åka någonstans men att hon kunde överraska mormor så där det var ju helt underbart =)..
När man begav sig hemåt efter en liten födelsedagsfika hemma hos mormor så gjorde jag iordning mig för att senare gå ut på ännu en promenad tillsammans med Hiromi vilket var trevligt även denna gång. Dock blåste vinden så himla mycket att man frös nästan häcken av sig heheh.. Men när man väl kommer hem så tar man sig en dusch och det var precis vad man behövde hehe...
 
Imorgon blir det en rolig dag för mig det är då man ska iväg till stan för att kolla på vissa affärer och så får man se ifall man kanske handlar någonting men den butiken jag gillar är New Yorker och dock finns den bara i Kista men dit får jag helt enkelt åka någon annan gång hehehe men lite tjej tid blir det imorgon så det är kanske dags att lägga sig snart eller vad säger ni?
 
Men innan jag går och lägger mig så tycker jag vi tar vinnarna i tävlingarna.
 
SÅ HÄR KOMMER VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så här kommer dom lyckliga vinnarna i tävlingarna.
 
28/1
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren:
KEI från gruppen LOVELYZ (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren blev:
SUNNY HILL med videon CHILD IN TIME
Grattis till er.
 
Så om vi ska ta vinnarna i DAGENS vinnare i tävlingarna.
 
DAGENS HOTTIE
blev så mycket som:
MOXI från gruppen AMOR FATI (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren blev:
JUNG YONG HWA med videon ONE FINE DAY
Grattis till dig.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie