Hej Bloggen snart är det en ny dag och som vanligt bloggar jag sent på kvällen till och med natten. =).
Jag tänker och tänker hela tiden, för jag vet inte hur jag ska må eller hur det ska gå för mig när allt kommer som en chock helt plötsligt så är man VACKER det har man inte varit förrut det är aldrig någon som har sagt det till mig förrut men nu så sa du det och jag vet inte hur jag ska känna allt strömmar omkring i mitt huvud så därför tänker jag hela tiden så att huvudet knackar, jag kan inte tänka klart när du säger så..

Är man inte van med att höra att man är vacker så kan man inte tänka klart i alla fall inte jag men det ska nog gå över jag kanske kommer tycka det själv men jag har inte tänkt på det förrens nu. Så det kommer nog bli lite konstligt, just nu är du kanske den ända jag tänker på men jag har också börjat tänka på någon annan men jag kan inte förstå varför jag ska inte känna så här det ska jag inte och nu har jag börjat göra det varför?.

Det kan jag inte svara på helt och hållet men jag ska nog komma på sanningen men det kanske kommer ta ett tag innan jag kommit på rätt svar och jag svär på att jag ska komma på rätt svar.. Men allt jag kan säga just nu är att jag vet inte om jag vill träffa dig på grund av att jag är en bly tjej men jag verkar inte det eftersom jag säger det jag tycker utan att tänka innan det kommer bara utan att jag vet varför.
Jag blir glad när du pratar med mig, jag blir alltid glad, du får mig att skratta när jag är på dåligt humör och ganska ledsen men jag ska tänka på det du säger och hoppas jag kommer på vad jag vill göra... Du verkar som en bra kille men jag vet inte hur jag vill ha det, kanske är det för att jag är rädd äsch jag vet inte jag har inte tänkt på det ännu.. Men snart så har jag nog kommit på det...
 
Nej nu måste jag gå coh lägga mig, men ska försöka blogga imorgon annars kommer det nog under helgen..
SÅ TILLS NÄSTA GÅNG
PuSs Jessie