Hallå Bloggen min!
 
Hur är det med er alla idag då? Här har jag det helt okej, gör mig redo inför morgondagen då man ska åka iväg mot båten för kryssningen som man ska på vilket känns roligt men som jag alltid säger så TAGGAR JAG INTE... Jag vill inte råka ut för någonting alls så jag har helt enkelt bestämt mig för att inte tagga någonting alls det kan jag göra på båten eller så..
 
Men vad kan jag ha gjort på jobbet idag då? Jo, idag började man med att baka lite grann eller någonting kommer inte ihåg speciellt mycket utav dagen så man har haft tankarna på andra ställen. Men jag har i alla fall bakat mina 3st Citron och Limepajer som jobbet ville ha till denna vecka efter att man gjorde dom senare på eftermiddagen så var det dags att göra pepperkakshuset som man tidigare under dagen gjort i ordning så det bara var att dekorera den efter man gjort pajerna så började man lite smått på huset. När man var klar med det så tog man ju självklart en bild för att lägga ut på min Instagram och den bilden tänkte jag visa er nu:
Vart den inte fin =D
 
Nej nu ska jag fixa det sista jag behöver ha med mig imorgon.. Så jag tänkte att jag tar dom lyckliga vinnarna i tävlingarna istället.
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren:
LEGO LI GUO YI skådespelare från TAIWAN
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren vart så mycket som:
TASTY med videon DAY'N NIGHT
Grattis till er.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie