Hej bloggen!
Sorry att jag inte skrev något igår men jag hade fullt upp när jag kom hem, träning m.m.
Men idag har jag inte haft så mkt att göra vilket var tråkigt men vilken värk jag har haft i kroppen nu det värker liksom från knopp till tår men det är något man får leva med tycker jag när man spelar fotboll eller hur?.

Jag måste bara få lätta mitt hjärta nu.

När det har varit tråkigt har jag ju bara gjort en sak, jag har bara undrat varför du inte messat eller något. Jag ska ju inte vara den som messar hela tiden eller hur? Det är ju din uppgift också vi är väl kompisar eller?
Det känns inte som att vi är det eftersom just nu känns det som att du är SUR du missade mina <3 som jag alltid brukar få i slutet utav varje mess men nu har jag inte fått det så ledsen har jag blivit jag skickade även ¨MEN VAR ÄR MINA <3?¨ men fick man något svar tillbaka NEJ det fick jag inte :(. Jag som blir så glad när jag kan läsa ditt namn på DISPLAYEN på mobilen men man tar upp telefonen för att kolla klockan så är det bara blankt det är inte något namn som har kommit upp men känner jag att det vibrarerar i byxfickan så börjar jag tro att det är du men det är inte det... ÅÅÅÅÅÅÅÅ kan jag inte sluta känna så här??? Jag ska ju var glad är ju i mina bästa år som människor brukar säga när det gäller åldern ;) -^^- .  Men men det är inte något att göra åt men  jag är väldigt trött nu så jag ska lägga mig men lägger upp en bild på dagens luck.. :)
(Sa ju att jag var trött idag, LOLLOS fel ;P. )

Ska börja med något nytt också...
DAGENS LÅT/VIDEO
Dagens vinnare har blivit
B2ST/BEAST med låten SHOCK.. Här kommer VIDEON :)


Så till nästa gång
Puss och Kram
xoxoxo Jessie