ಹ್ಯಾಪಿ ನ್ಯೂ ಇಯರ್ = Gott nytt år Bloggen!
Idag är det nyår och jag håller redan på att göra mig klar för att sedan bege mig av till Loppan som man ska fira hos i år men som jag sa så kan man aldrig veta hur det kommer att gå med mitt huvud har redan ont i skulderbladet på vänster sida och det har man haft nu i flera dagar och det har inte hjälpt med att smörja in det onda med salva som mamma köpte på apoteket till mig så om det inte går över på måndag så har man inte något annat val än att gå till läkaren och det är inte precis det första jag vill göra på en måndag men måste man så måste man och det är tydligt att jag kommer att få göra det men jag HOPPAS att man slipper gå dit men om inte så måste jag.

Men jag har i alla fall tagit fram kläder som man kommer att ha på sig idag när vi kommer att bege oss till Loppan för att fira det nya året men redan vid halv ett, ett så kommer min kära mor att hämta mig och Lollo då vi ska inventera redan på söndagen och då kan man ju inte vara där hela kvällen eller natten och om jag ska orka så måste ju jag ta och få sova lite grann men det undrar jag ifall man kommer kunna hoppas på det att jag kan få sova alltså men det är en positiv sak att man kännar pengar redan på söndagen men frågan är ju hur mycket det skulle vara bra om man fick mer än vad man brukar få när man inventerar okej det är ju första gången för mig men om det är så för Lollo vet jag inte men det tror jag inte men det tror jag inte.

Klockan är nu snart tre och man sitter fortfarande i morgonrock för att man ska hinna torka hahaha innan man tar och fixar håret och allt annat men jag undrar om man ska ta med sig kameran för att fota? Tycker ni det? Ja det är kanske lika bra att göra det så ni får se hur mitt nyårs firande vart kanske bra kanske dåligt men jag vill och hoppas på att det ska bli bra :).. Men nu ska jag ta och göra mig i ordning men innan jag går ska jag ta vinnarna i tävlingarna.

SÅ HÄR KOMMER VINNARNA I TÄVLINGARNA
Så dom lyckliga vinnarna vart så mycket som i:

DAGENS HOTTIE
vart så mycket som:
DEEP NG HO HONG känd från filmen NEW POLICE STORY
 
Grattis till dig.

Så vem vart då vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart så mycket som:
GP BASIC med träningsvideon V

Grattis till er.

Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång
Puss och Kram
xoxox Jessie