Godmorgon eller rättare sagt god eftermiddag mina älskade läsare..
 
Hur är det med er denna måndag? Själv sitter man här framför datorn med en ond kropp som bara gör ondare och ondare i natt har man haft ont i hela ryggen, men imorse när man vaknade så vart det ännu värre..  Men ja det kan ju bero på att man har ont i bihålorna igen så det är ju nu en massa sjukdomar som går nu och tydligen så har jag fått dom IGEN. Alltså jag känner att jag inte vill vara sjuk någonting mer alls.. Hur ska jag klara detta? Att ligga hemma och inte göra någonting är inte roligt men en sak som jag verkligen inte kunde stå ut med idag är en person som verkligen har terrat min mamma med en massa facebook meddelande att behöva höra den plinga hela tiden vilket gjorde både henne och mig arga som fasen.. 
 
Och just den människan som terrade oss lite grann skulle komma till jobbet och säkert fråga mig en massa frågor. Jag kan inte FATTA att man fick en kanske så kallad STALKER men ja nu ska jag inte tänka så mkt mer på det utan gå vidare med mitt liv och om det är så att det skulle fortsätta så är det bara säga TACK OCH HEJ DÅ. Det skulle ju betyda att man inte kunde vara kvar där vilket skulle vara tråkigt då jag verkligen trivs att jobba där med alla underbara människor men ja när det blivit så här så och om det inte går att ändra så kommer jag verkligen inte att stanna kvar där för jag vill inte behöva se mig över axeln hela tiden... Men ja sen när jag mår bättre och kan kanske få komma tillbaka till jobbet så får jag berätta för mina chefer om vad som hänt och se ifall dom kanske kan hjälpa mig med den delen.. 
 
Nej nu ska jag fortsätta med det jag höll på med vilket var: ATT INTE GÖRA NÅGONTING ALLS..
 
Igår gjorde jag en bild till kryssningen som jag och Lollo ska på i November för att vi taggar till den så jag tänkte visa er den också då den redan är ute på eventet =)
Så vad tycker ni??
 
Så tills jag skriver igen.
Puss och Kram
xoxox Jessie