Hejsan Bloggisen!
 
Vaknade med att halsen gjorde ont från en skala mellan 1-10 så låg skalan på 5 det var ju i alla fall morgon och då har man ju inte vaknat helt och hållet men efter att ha sträckt på sig lite i sängen så går man upp för att äta frukost men redan när man står för att fixa smörgåsarna så kände man i hela kroppen att man inte hade någon ork för någonting har bara suttit inne och klagat på att jag är trött och inte vill ha något... Varför ska jag behöva må dåligt?? Jag orkar inte med det, vill vara frisk och kunna prata mycket men det funkar ju inte när man har gått och blivit dålig först är det storbror som börjar känna att halsen börjar göra ont på honom och sen är det jag hoppas bara att det inte blir värre imorgon.
 
Hade ju faktiskt tänkt åka på gym på måndag med faster och kusin om hon kommer orka det men hon/kusinen sade det själv att är hon ''död'' så skulle hon med i alla fall för hon behövde börja träna vilket jag också behöver och på måndag gäller det annars åker jag dit själv någon gång måste man ju börja eller hur? Kan man inte få sällskap har man ju alltid musiken till sällskap man behövder aldrig vara själv när det kommer till musik då har man ju sina kompisar i närheten hehehe^^ eller vad man ska säga musiken är ju ens vän speciellt då man inte kan hitta någon som vill göra något tillsammans med en själv, vilket jag inte har gjort nu för L om man mår bra imorgon kanske man ska fråga om hon vill ta en promis för att berätta om sin dag hon hade idag hehe mer än så säger jag inte.
 
Har under dagen funderat på om jag ska tecka lite grann men då har ju frågan varit VAD? Någon som har ett förslag? Mitt huvud är lite tomt för tillfället.. Det är ju så när man inte känner sig till 100% frisk men kanske kommer jag på något jag kan göra eller klottra ner på ett papper, hmm ska jag göra en blomma? Eller ska jag göra något svårare? Tänk om jag kunde teckna något riktigt fint hade inte det varit underbart? Det tycker i alla fall jag.. Men nog med allt tänkande nu tycker jag att vi tar vinnarna i tävlingarna istället..
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Så vinnarna i tävlingarna vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren idag:
KIM BO HYUNG (BOHYUNG) från gruppen SPICA (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart så mycket som:
2NE1 med videon I AM THE BEST jap.ver
Grattis till er.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram
xoxox Jessie