What is up everybody!!
 
Jaha då sitter man här i sängen hemma och är förkyld.. Jag har varit hemma denna vecka då man åkte på en dunder förkylning under natten till måndagen så man knappt kunde andas osv. 
 
Men i alla fall så gick man till läkaren på tisdagen för att se ifall de kunde göra någonting åt det onda man hade i bihålorna men den doktorn jag fick träffa sade att han ville ta ett stick i fingret för att se ifall det kunde vara någonting annat men om CRP:n skulle ligga på en viss siffra så var det ingen fara men eftersom min låg på 17 så skickade han mig till röntgen för att kolla upp mina bihålor då de bara orsakar en massa krongel. Enligt läkaren jag var till så får man inte skriva ut recept för bihålinflammation om man INTE kollat upp det först och eftersom jag inte gjort det så skickade han mig på en röntgen så skulle han ringe mig om svaret senare under eftermiddagen på tisdagen, när han ringde så visade det sig att man hade en polyp som orsakar all smärta man har. 
 
Nu är i alla fall mina plåtar skickade till Danderyd där de ska kolla ifall man måste operera bort den eller inte. Skrämmer mig en aning men ja vill jag slippa det onda i bihålorna så får man hoppas att de vill operera bort den. Men först ska jag leta upp lite info om vad en polyp är..
 
Nog om detta nu blir det lite film tittande för mig och min mamma innan man måste åka iväg och handla en present till killen som fyllde 24 förra veckan.. =)
 
Ha det så bra tills jag skriver igen =)