Hej Bloggen!
Inte har det hänt speciellt mycket idag här hemma, har inte gjort så mycket speciellt idag heller eftersom man inte har så mycket att göra här där jag bor. Och när jag ville sola så var den inte där jag ville att den skulle vara så jag hoppas att den kanske är på det stället jag vill att den ska vara på imorgon men det är ju bara vänta och se om vädret är fint eller om det står som spön i backen, ja ni fattar nog vad jag ska skriva efter det hahah.. 

Har suttit hemma och tänkt mycket på att jag vill åka utomlands som alla andra jag känner men det är inte så lätt när man inte har den bästa ekonomin så det är ju något man får skjuta på tills den dagen kommer då man har chansen att ta en resa till det stället man vill och visst har jag många ställen som jag vill åka till men det ABSOLUTA första stället jag vill till är nog SYDKOREA, det som jag vill göra där är att uppleva deras kultur och självklart köpa saker som man för det mesta bara kan få tag på där så men det finns ju även så mycket ställen som man vill till som BUSAN, SEOUL och andra vilka jag inte kan namnen på men det är många..

Kanske efter den resan kanske det blir Grekland eller något varmt land kanske släpar men med polarna på någon resa eller så ja det är ju några drömmar som jag ska fortsätta att drömma på tills dom slår in, men för att kunna göra så att dom kommer i uppfyllelse så måste jag ju skaffa ett jobb och det ska ju vara något som jag gillar att göra men vad? När jag praktiserade så gillade jag att vara i Butik och även med Barn men jag vill liksom inte skaffa något studentlån så jag ligger på flera tusen i skulder och så det vill jag inte men har jag inte något annat val så måste jag ju göra det eller hur? Man kan ju inte göra så mycket åt det OM det inte finns några kurser på distans som man kan läsa det skulle jag vilja men vi får ju se om det finns annars blir det ju att leta efter ett jobb precis som jag gör nu utan framsteg..

Men jag vill gärna ha ett jobb innan jag blir 22 eller 23 så jag någon gång under min ungdom kan få flytta till något eget och så det kommer ju att behövas för inte kan man bo med mamma och lillebror hela tiden det funkar ju inte så det är kanske dags att lägga på ett kol med att hitta det stora ¨DRÖMJOBBET¨ haha, som sagt jobben kommer ju inte springande till en utan man måste ju leta och ta chansen när den väl kommer så kanske snart kommer det till mig men det är ju inte något som jag ska hoppas på för det blir ju som sagt aldrig så som jag vill ha det hehehe eller hur?.. Ja det var i stort sätt allt från mig så jag säger så här..

SÅ NU TYCKER JAG ATT VI TAR TÄVLINGARNA

SÅ HÄR KOMMER VINNARNA I TÄVLINGARNA

Så vinnaren i:

DAGENS HOTTIE
vart så mycket som:
JIA (MENG JIA) från gruppen MISS A (KOREA)
Grattis till dig..

Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren vart så mycket som:
JASON DERULO med videon DON'T WANNA GO HOME

Grattis till dig..

Så det var allt från mig idag..

Så tills nästa gång
Puss och Kram
xoxox Jessie