Var för trött för att skriva ett inlägg igår efter att jag kom hem från farmor och farfar, men nu tar jag och skriver ett inlägg som handlar om både gårdagen och dagen.
 
GÅRDAGEN: Skulle göra sitt första pass på ProVoice som man fick jobb hos, men när jag kom dit på eftermiddagen så var det bara att sitta ner och göra ett prov för att se om man kunde tillräckligt för att kunna sälja men ack så fel man hade där också. Hur mycket man än hade pluggat dagen innan så fick man fel på nästan varje fråga som fanns på pappret så man fick sedan höra utav en annan kille som kom in i rummet att det ALDRIG hade varit någon som INTE klarat provet som dom hade där men nu hade dom tur eftersom det nu hade kommit en som fick en massa fel, så när man fick veta det skickade dom hem mig för att plugga mer men nu ska ni få veta jag vart så förbannad att jag hela tiden igår kväll tänkt fram och tillbaka men bestämde mig helt enkelt för att åka iväg tidigt imorgon bitti för att säga till han som anställde mig för att säga att jag INTE VILL jobba kvar där då det inte var som jag hade tänkt mig.
Så hela gårdagen satt jag och pluggade efter att jag kom hem från FARMOR o FARFAR sen var det bara att lägga sig eftersom man skulle upp så tidigt dagen efter. GRATTIS MIN ÄLSKADE FARMOR <3
 
DAGEN: Idag gick man upp klockan 4:15 för att man skulle slippa stressa när man åkte iväg till ProVoice för att säga upp sig. Och när man väl sagt det som man ville så fick man till svar av honom: ''DU HAR JU INTE BÖRJAT ÄNNU'' men till svar så fick han ''OM JAG KÄNNER SÅ HÄR SÅ GÖR JAG, MEN JAG BER OM URSÄKT FÖR BESVÄRET SOM JAG ORSAKAT'' men tänkte i huvudet mitt F*** YOU då när han pratade med mig som om han fortfarande var en säljare så det är ju tur att det åkte in genom ena örat och senare ut genom det andra. Så jag har i stort sätt glömt allt han sade när ja sa upp mig från ett jobb som jag inte hade trivits på, när jag åkte dit imorse så hade jag en stor klump i magen som sa till mig ''DETTA ÄR INTE DET RÄTTA'' vilket försvann sen när jag var på väg mot stationen för att senare åka hem =). SKÖNT tänkte jag. Då kommer jag nog sova skönt i natt.
Nu är ju klumpen borta och jag kommer nog somna gott  =) när jag väl tar och lägger mig ikväll men vilken tid har jag inte någon aning om vet att jag måste göra en lista för vad som ska hända nu när jag inte har något jobb. Kanske ska börja på den redan nu!! ^^..
 
Nog med skrivandet nu tycker jag vi tar vinnarna i tävlingarna istället.
 
SÅ HÄR KOMMER DOM LYCKLIGA VINNARNA I TÄVLINGARNA.
Men vi börjar med gårdagens vinnare.
 
GÅRDAGENS VINNARE
vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren igår:
JURI TANAKA (JURI) från gruppen HIP HOP JUMP (JAPAN)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i 
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren vart så mycket som:
E-GIRLS med videon CANDY SMILE
Grattis till er.
 
Så vilka vart DAGENS vinnare i tävlingarna?
Jo, vinnarna vart så mycket som i:
 
DAGENS HOTTIE
vart vinnaren idag:
CHOI KISU (KISU) från gruppen 24K (KOREA)
Grattis till dig.
 
Så vem vart vinnaren i
DAGENS LÅT/VIDEO
jo, vinnaren idag vart:
SHINEE med live versionerna av BEAUTIFUL + DREAM GIRL
Grattis till er.
 
Men tänkte bjuda er på lite bilder som jag tog igår =)
Snygga va? =)
 
Nej nu måste jag gå.
 
Så det var allt från mig idag.
Så tills nästa gång.
Puss och Kram 
xoxox Jessie